Ervaring door de loop van de jaren

Hou je bezig met de leuke dingen, dan doe ik de rest

Wij hebben Mirjam kort voor onze bruiloft ingeschakeld en dat was een hele goede beslissing. Natuurlijk kan je alles zelf regelen, maar het is zo fijn dat dat niet hoeft. Ik ben op de dag zelf volledig ontspannen geweest en heb me geen zorgen hoeven te maken over bloemen, gasten, taxi’s, etc. Heb het als een enorme luxe ervaren dat ik me puur op het plezier van de dag heb kunnen richten. Dat komt natuurlijk vooral door de werkwijze van Mirjam. Ze is heel goed voorbereid, voelde perfect aan hoe wij het wilde en heeft alles geregeld en opgelost zonder dat wij dat merkte. Op de achtergrond, maar heel doortastend en zij vulde precies aan waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Toen wij thuiskwamen had zijn onze kado’s al gebracht en had ze zelfs versiering opgehangen. Een perfect einde van een perfecte dag. Dank je wel Mirjam!